CATERING UTRECHT

Dit is de pagina voor catering Utrecht, klik hier voor catering Amsterdam.

Eventcatering en bedrijfscatering rondom Utrecht

Utrecht, de stad van historische grachten, iconische terrassen én de thuisbasis van Food, Jazz & Dj’s. Wanneer u een evenement of de catering regelt via Food, Jazz & Dj’s denken wij graag mee over een passende locatie. Utrechtse locaties zoals De Domtoren, Museum Speelklok en Innstyle zijn slechts enkele voorbeelden van onze partners. Liever een evenement op uw locatie? Geen probleem! Wij maken samen met u van uw locatie dé locatie.

Food, Jazz & Dj’s organiseert het voor u

Bij Food, Jazz & Dj’s is alles op elkaar afgestemd, één offerte, één contactpersoon en één factuur. De belangrijkste disciplines die bij de organisatie van een goed evenement horen hebben wij in huis: de culinaire invulling, de organisatie, de productie, de muzikale invulling en de ontwikkeling ervan. Een bedrijfsborrel op het dakterras, complete food-stands op een festival tot een huwelijk in de bossen. Food, Jazz & Dj’s organiseert het voor u.

“Life is an combination of magic and pasta.”— Federico Fellini

Catering van eetbare schilderijen tot transparante gazpacho cubes

Ongedwongen chique, zo omschrijven we onze stijl. Onze focus als cateraar is op culinaire verrassingen, maar we organiseren geregeld complete events. Dat is gemakkelijk voor onze opdrachtgevers, want hij of zij heeft maar één aanspreekpunt. En voor ons is het leuk omdat we van A tot Z mogen meedenken. Wat de opdracht ook is, een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd voorop. De beste evenementen ontstaan door dicht bij jezelf te blijven, zo ontstaan de meest creatieve ideeën. Van eetbare schilderijen tot transparante gazpacho cubes, alles kan. Zolang het maar bij je past. Tevens zijn wij bereid om het menu aan te passen naar glutenvrije, vegetarische, veganistische of andere wensen.

 

Onze kracht is dat wij zo persoonlijk en transparant mogelijk met u als opdrachtgever aan het werk gaan. Samen iets moois en onvergetelijks neerzetten, dat is waar we naar streven.

 

‘Dare to eat different’.

Vraag offerte aan

Laat een bericht achter en we nemen zsm contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt