CATERING AMSTERDAM

Culinair organiseren in Amsterdam

Food Jazz & DJ’s is 12 jaar geleden gestart in een werfkelder hartje Utrecht. Opgericht door drie studenten met een passie voor lekker eten en voor gezellige evenementen met goede muziek. Inmiddels is Culinair evenementenbureau Food Jazz & DJ’s uitgegroeid tot vaste speler in de Randstad. We verzorgen met veel succes creatieve, persoonlijke en vooral lekkere evenementen. Wij zijn trotse preferred supplier van Modebeurzen in de Rai in opdracht van de De Modefabriek B.V. en van historische Amsterdamse locaties als Museum het Grachtenhuis en Tassenmuseum Hendrikje. Daarnaast hebben we een warm netwerk opgebouwd waardoor we voor ieder evenement een passende locatie in of rondom de stad Amsterdam weten te vinden.

Eventcatering Amsterdam

Dit warme netwerk van leveranciers en partners stelt ons in staat om mooie evenementen op locatie te realiseren. Onze kracht is culinair verrassen, maar we organiseren geregeld complete events. Wij werken zo persoonlijk en transparant mogelijk onze opdrachtgever. Samen iets moois en onvergetelijks neerzetten, dat is waar we naar streven. Bij Food Jazz & DJ’s is alles op elkaar afgestemd, één offerte, één contactpersoon en één factuur. De belangrijkste disciplines die bij de organisatie van een goed evenement horen hebben wij in huis: de culinaire invulling, de organisatie, de productie, de muzikale invulling en de ontwikkeling ervan. Zo kunnen we ook van uw locatie dé locatie maken. In Amsterdam verzorgden wij verschillende succesvolle evenementen voor opdrachtgevers als o.a. Bain & Company, De Modefabriek, Museum het Grachtenhuis, Het Concertgebouw en Amirates.

“Life is an combination of magic and pasta.”— Federico Fellini

Heerlijk eten

Wat de opdracht ook is, een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd voorop. De beste evenementen ontstaan door dicht bij jezelf te blijven, wij luisteren naar de opdrachtgever en vragen onze leveranciers uit de regio Amsterdam wat de passende seizoen producten zijn. Ieder seizoen ontwikkelen wij een speciaal seizoensmenu en anders maken we een menu op maat. Van eetbare schilderijen tot transparante gazpacho cubes, alles kan. Zolang het maar bij je past.

 

Samen iets moois en onvergetelijks neerzetten, dat is waar we naar streven.

 

‘Dare to eat different’.