Creatief, professioneel en vooral heel erg lekker

De totaalbeleving, daar draait het bij Food Jazz & DJ’s tijdens elk evenement om. Of het nou een bedrijfsfeest, huwelijk, receptie of diner is, Food Jazz & DJ’s verzorgt het hele traject. Goed eten is daarbij onmisbaar, omdat het voor verbinding zorgt. Dat bereik je niet alleen door culinaire hoogstandjes te serveren, maar vooral door mensen te verrassen. ‘Dare to eat different’.

Heerlijk eten

Food Jazz & DJ’s valt op door haar creatieve en onderscheidende manier van koken. Dat is een bewuste keuze. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we naar unieke elementen waarmee we gasten kunnen verrassen. Dat doen we door net even andere keuzes in het soort producten te maken, trends door te voeren, innovaties toe te passen en gerechten op een originele manier te serveren.

Full service partycateraar

De belangrijkste disciplines die bij de organisatie van een goed evenement horen hebben wij in huis: de culinaire invulling, de organisatie, de productie, de muzikale invulling en de ontwikkeling ervan. Dat is gemakkelijk voor onze opdrachtgevers, want hij of zij heeft maar één aanspreekpunt. Ook kunnen we van uw locatie dé locatie maken.

Wat de opdracht ook is, een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd voorop. De beste evenementen ontstaan door dicht bij jezelf te blijven, zo ontstaan de meest creatieve ideeën. Van eetbare schilderijen tot transparante gazpacho cubes, alles kan. Zolang het maar bij je past.

Duurzaam

Food Jazz & DJ’s staat voor duurzaam, no waste en lokale producten. Vanuit dat oogpunt vragen we voorafgaand aan bijvoorbeeld het Utrecht Diner — waar wij de catering van mochten verzorgen — aan de eigenaar van een groentetuin in Odijk waar hij mee bezig is en gaan met de Utrechtse brouwerij De Leckere om tafel. Op zo’n event komt dan alles samen. Met andere ondernemers creëeren we een fantastische avond. Iets mooiers voor ons bestaat niet.

“JUST TO EAT IS A GIFT.”— Chef Ferran Adria

Heerlijk organiseren

bw-img_1711
bw-img_1744
bw-organisati2
bw-img_1453

Onze kracht is dat wij zo persoonlijk en transparant mogelijk met u als opdrachtgever aan het werk gaan. Samen iets moois en onvergetelijks neerzetten, dat is waar we naar streven.

Bij Food Jazz & DJ’s is alles op elkaar afgestemd, één offerte, één contactpersoon en één factuur. De belangrijkste disciplines die bij de organisatie van een goed evenement horen hebben wij in huis: de culinaire invulling, de organisatie, de productie, de muzikale invulling en de ontwikkeling ervan. Zo kunnen we ook van uw locatie dé locatie maken.

“AGE AND GLASSES OF WINE SHOULD NEVER BE COUNTED.”
— Italian proverb

Opdrachtgevers

grapedistrict - catering - Food Jazz DJ's
domtoren - catering - Food Jazz DJ's
market - catering - Food Jazz DJ's
inn-style - catering - Food Jazz DJ's
speelklok - catering - Food Jazz DJ's
mode-fabriek - catering - Food Jazz DJ's
van-oord - catering - Food Jazz DJ's
stek - catering - Food Jazz DJ's
bain-and-company
bureau-zuidema-logo
fmt
emirates
fastned
cast
cinecrowd_small
grafisch-lyceum-utrecht
logo-ltp-business-psychologists
jaarbeurs
jaarbeurs
Kookworkshops Utrecht
logo-st-antonius-ziekenhuis
nff
logo-quantum
rabobank
rsm
schyns
ssb
singelswim

Samenwerkingspartners

be-my-guest
de-leckere
daans-tentenverhuur
domtoren
driessen-food
grapedistrict
hanos
heineken
horecaflex
innstyle
liquiolo-d-oro
maessen-tenten
museum-het-grachtenhuis
museum-speelklok
riwojo-verhuur
sounds-perfect
van-menno
pepsmedia
van-oord