catering utrecht diner catering

Diner

Food jazz & DJ’s Utrecht biedt lekker en verrassend eten op hoog niveau. Er wordt gekookt naar Frans en Italiaans voorbeeld met invloeden uit de hele wereld. Food Jazz & DJ's maakt van uw di... Lees meer


catering utrecht borrel catering

Borrel

Food Jazz & DJ’s Utrecht verzorgt graag de hapjes en dranken op uw borrel! Wij verzorgen de gehele borrel catering naar uw wensen. Bij u op locatie en op één van onze locaties.

... Lees meer


catering utrecht buffet catering

Buffet

Buffet catering van Food Jazz & DJ's Utrecht: buffetten in allerlei stijlen grootten en smaken. Altijd van topkwaliteit met de best mogelijke ingrediënten.

Een voorbeeld:
... Lees meer


catering utrecht lunch catering

Lunch

Lunches van Food Jazz & DJ’s Utrecht hebben altijd dat kleine beetje extra. Goede producten, goed beleg, verse boter. Het geeft mensen het gevoel dat ze puur voedsel aan het eten zijn, rechtstre... Lees meer


catering utrecht locaties

Catering locaties

Food Jazz & DJ's Utrecht werkt nauw samen met enkele schitterende locaties. Locaties die geschikt zijn voor diners, workshops, bedrijfsfeesten en trouwerijen.

Wij regelen de ... Lees meer


catering utrecht huwelijksfeest

Huwelijksfeest

Food Jazz & DJ’s Utrecht gaat graag vrijblijvend met u om tafel om uw huwelijksfeest te bespreken en te organiseren. De mooiste dag van uw leven!

Uw huwelijksfeest caterin... Lees meer
Wordpress Thema Aanpassen: Peps Media